Δρυμός

Εξοχική Ταβέρνα – Καφενείο Δρυμός

Φαράγγι Αγ. Αντωνίου

Προσφέρεται για οργανωμένες εκδρομές & κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η ταβέρνα Δρυμός

Η ταβέρνα “Δρυμός” βρίσκεται σε ένα φυσικό καταπράσινο περιβάλλον και διασχίζεται από μικρούς παραποτάμους.
Δίπλα υπάρχει το φαράγγι του Αγίου Αντωνίου της Πατσού (τόπος λατρείας του Κραναίου Ερμή και του θεού Πάνα στα αρχαία χρόνια) όπου μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα πριν ή μετά το φαγητό σας.
Η ταβέρνα “Δρυμός” απέχει από την πόλη του Ρεθύμνου 18 χλμ. Στη διαδρομή συναντούμε το χωριό Πρασσές και το περίφημο Φράγμα των Ποταμών.
Απο την κουζίνα μας σερβίρονται καθημερινά παραδοσιακά εδέσματα. Προσφέρεται για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.
Όλοι οι επισκέπτες του “Δρυμού” μπορούν να περιηγηθούν στο ζωολογικό μας πάρκο, στο ειδικά διαμορφωμένο λαογραφικό μουσείο καθώς και στο περιβόλι μας.
Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Παιδότοπος

Με πολλή προσοχή αλλά και αγάπη δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό περιφραγμένο χώρο, κάτω από τον ίσκιο των δένδρων, γεμάτο παιχνίδια, (τραμπάλες, τσουλήθρες, κούνιες κ.τ.λ.) ώστε να μπορούν οι μικροί μας επισκέπτες να διασκεδάσουν παίζοντας.
Οι γονείς έχουν έτσι την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το φαγητό και το ποτό τους επιτηρώντας παράλληλα και τα παιδιά καθώς οι χώροι της Ταβέρνας προσφέρουν οπτική επαφή με τον παιδότοπο.

 

Πάρκο Ζώων

Σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο και οργανωμένο, μέσα στη φύση, φιλοξενείται το Ζωολογικό Πάρκο της Ταβέρνας “Δρυμός”. Διάφορα μικρά αλλά και μεγάλα ζώα, δημιουργούν ένα ζωολογικό κήπο που αναμφισβήτητα αξίζει να παρατηρήσετε. Μερικά από τα ζώα που θα δείτε είναι κουνέλια, πάπιες, περιστέρια, κατσίκες, γουρουνάκια, γαϊδούρια και άλλα πολλά.
Το Πάρκο Ζώων έχει ελεύθερη είσοδο για όλους, είτε είναι πελάτες της Ταβέρνας, είτε απλοί επισκέπτες του φαραγγιού.

 

Λαχανόκηπος

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο λαχανόκηπος, ο οποίος καλλιεργείται σε μικρή απόσταση εντός του χώρου της Ταβέρνας “Δρυμός” και περιλαμβάνει όλα τα είδη λαχανικών και φρούτων εποχής.
Τα λαχανικά και τα φρούτα που παράγονται στη συνέχεια καταναλώνονται, πάντα φρέσκα και υγιεινά, στην Ταβέρνα μας.
Μπορείτε να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε από κοντά όλα τα είδη που περιλαμβάνονται στον κήπο μας, αφού υπάρχουν σημάνσεις για την ενημέρωση σας.

Φυσικό Πάρκο – Εξοχική Ταβέρνα
«Ο Δρυμός»

Καράβα Αφές Ο.Ε. – Χαροκόπος Κ. Αντώνης (Κιν.: 69777 00804 – 6909 005700)
Φαράγγι Αγ. Αντωνίου – Δήμος Αμαρίου
Τηλ. 28330 61300 – Fax. 28310 28814