Τιμοκατάλογος

Το μενού μας

Παραδοσιακή κρητική κουζίνα

Το μενού της Ταβέρνας «Ο Δρυμός» βασίζεται πάνω απ’ όλα στην ποιότητα. Γι αυτό και χρησιμοποιούμε προϊόντα ντόπια και πάντα φρέσκα.

Επιλέγουμε καθημερινά με προσοχή τις πρώτες ύλες και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, και τη γνώση μας στους χώρους εστίασης, δημιουργούμε ένα συνδυασμό γεύσεων με σκοπό την γευστική ικανοποίηση σας.

Αφεθείτε στην ηρεμία του πανέμορφου τοπίου, νιώστε τη φύση και χαλαρώστε πίνοντας ντόπιο κρασί, ρακί ή ότι άλλο επιθυμείτε. Απολαύστε την φιλοξενία και την άψογη περιποίηση της Ταβέρνας «Ο Δρυμός».

Ορισμένα από τα φαγητά που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι Κρέας βραστό, Πιλάφι (του Γάμου), Αντικριστό, Οφτό κρέας φούρνου, Κουνέλι τηγανητό, Χοχλιούς μπουμπουριστούς, Χόρτα (βλήτα, σταμναγκάθι, ραδίκια, τσιτσιριστά-αρωματικά χόρτα και πολλά άλλα ανάλογα την εποχή), ποικιλία σε τυριά της περιοχής, καθώς και απίθανα γλυκά κουταλιού.

Χαρακτηριστικό μας στην Ταβέρνα «Ο Δρυμός» είναι και το κέρασμα στους επισκέπτες, ρακί, καρύδια, γλυκό κουταλιού, φρούτα εποχής και υποβρύχιο για τα παιδιά.

Καλή σας όρεξη…

Σαλάτες & Ορεκτικά

Σαλάτες & Ορεκτικά

 

Κυρίως Πιάτα

Κυρίως Πιάτα

Ποτά

Ποτά

Φυσικό Πάρκο – Εξοχική Ταβέρνα
«Ο Δρυμός»

Καράβα Αφές Ο.Ε. – Χαροκόπος Κ. Αντώνης (Κιν.: 69777 00804 – 6909 005700)
Φαράγγι Αγ. Αντωνίου – Δήμος Αμαρίου
Τηλ. 28330 61300 – Fax. 28310 28814